Pavel Stratan se mută cu familia la Chișinău! Artistul are probleme financiare în România


646x404
 foto: adevarul.ro
Pavel Stratan se mută cu familia la Chișinău. Artistul se pare că nu mai reușește cu cheltuielile la București, iar concertele nu-i mai merg așa cum vrea.
Nu este prima dată când problemele financiare lovesc în familia Stratan. După ce fenomenul Cleopatra Stratan s-a consumat, iar cântărețul nu a mai găsit căi de unde ar putea câștiga bani la București, și-a luat familia și a lăsat vila din centrul Bucureștiului pentru locuința din Chișinău, scrie libertatea.ro.

Pavel-Stratan-Tango
foto: eva.ro
S-a întâmplat în urmă cu șase ani. Cleopatra a frecventat o școală din Moldova timp de doi ani, iar în 2011 ei din nou s-au mutat în capitala României, într-un cartier mai depărtat de centru. Atunci s-a născut fiul lui Pavel, Cezar, care însă nu a reușit să intre încă în muzică.
planurile-lui-pavel-stratan-cu-fiica-sa-cleopatra-e-isteata--va-reveni-in-muzica-1416404281
foto: unimedia.info
Acum, se pare Stratan a ajuns la limită, iar cheltuielile sunt prea mari față de cât câștigă. Se va muta împreună cu toată familia în casa de la Chișinău, iar când vor avea evenimente în România vor face naveta.
familia-stratan1
foto: familiastratan.com
Atât Pavel Stratan cât și fiica lui, Cleopatra, au fost fenomene în trecut. Tânăra a înregistrat și șase recorduri mondiale, datorită vârstei la care a ieșit pe scenă, primului concert și multe altele.